Pulpele de pui cu ceapa si cartofi la cuptor sunt foarte gustoase si usor de pregatit, pentru o masa cu intreaga familie. Pentru acest preparat aveti nevoie de pulpe de pui, ceapa, cartofi, ulei si condimentele preferate.
Cei care prefera gustul picant pot folosi boia si ardei iute pentru condimentarea pulpelor de pui. Pulpele de pui cu ceapa si cartofi se servesc cu patrunjel proaspat tocat pe deasupra si cu un sos de usturoi sau de iaurt.
Ingrediente Pulpe de pui cu ceapa si cartofi
3 pulpe intregi,3 buc ceapa, 8 cartofi potriviti, 5 linguri ulei, 1 lingurita rasa de boia ardei dulce , sare, piper dupa gust, patrunjel verde, 50 ml apa.
Mod de preparare Pulpe de pui cu ceapa si cartofi
- Pulpele se trec prin flacara, se spala si se portioneaza. Spalam si curatam legumele.
- Taiem cartofii rondele si ceapa in felii mai groase.
- Intr-o tava asezam legumele si pulpele . Adaugam ulei, sare, apa si piper dupa gust apoi se pune la cuptor , la 180C , pentru 25 min.
- Se scoate tava , se presara boia de ardei si se introduce din nou pentru 5 min.
- Se servesc cu patrunjel verde taiat marunt.
Pofta Buna!