Acasa / Retete culinare / Pulpe de pui cu ceapa si cartofi

Pulpe de pui cu ceapa si cartofi

Pulpele de pui cu ceapa si cartofi la cuptor sunt foarte gustoase si usor de pregatit, pentru o masa cu intreaga familie. Pentru acest preparat aveti nevoie de pulpe de pui, ceapa, cartofi, ulei si condimentele preferate.
Cei care prefera gustul picant pot folosi boia si ardei iute pentru condimentarea pulpelor de pui. Pulpele de pui cu ceapa si cartofi se servesc cu patrunjel proaspat tocat pe deasupra si cu un sos de usturoi sau de iaurt.

Ingrediente Pulpe de pui cu ceapa si cartofi

3 pulpe intregi,3 buc ceapa, 8 cartofi potriviti,  5 linguri ulei, 1 lingurita rasa de boia ardei dulce , sare, piper dupa gust, patrunjel verde, 50 ml apa.




Mod de preparare Pulpe de pui cu ceapa si cartofi

  1. Pulpele se trec prin flacara, se spala si se  portioneaza. Spalam si curatam legumele.
  2. Taiem cartofii rondele si ceapa in felii mai groase.
  3. Intr-o tava asezam legumele si  pulpele . Adaugam  ulei, sare, apa si piper dupa gust apoi  se pune la cuptor , la 180C , pentru 25 min.
  4. Se scoate tava , se presara boia de ardei si se introduce din nou pentru 5 min.
  5. Se servesc cu  patrunjel verde taiat marunt.

Pofta Buna!

pulpe de pui cu ceapa si cartofi
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress