Ingrediente
3 pulpe de pui potrivite, 400 gr cartofi noi, 1 ceapa alba, 8 rosii mici (cherry), piper , oregano si sare dupa gust, 80 ml ulei, marar proaspat.
Decor: salata verde
Mod de preparare
- Pulpele de pui se trec prin flacara si se spala.
- Cartofii noi se spala bine cu un burete aspru. Ceapa se taie rondele.
- Intr-un bol se adauga uleiul, oregano, piper, sare si se amesteca bine .
- Intr-un vas termorezistent adaugam pulpele de pui, cartofii, rosiile , rondelele de ceapa apoi turnam amestecul de sare , piper si ulei .
- Cu grija putem amesteca usor componentele pentru a fi unse si condimentate foarte bine.
- Se introduce vasul in cuptorul incalzit si se lasa cca 1 ora, pulpele devin aurii, iar cartofii sunt la exterior crocanti, in interior pufosi.
- Se aseaza pe platou, decoram cu salata verde apoi presaram marar proaspat tocat marunt.
- Este un deliciu 🙂
Pofta Buna!
Voteaza
sunt minunate!
au fost f bune. recomand reteta
Ma bucur ca au delicioase, multumim ca ne urmaresti 🙂
super