Acasa / Retete culinare / Pui cu susan

Pui cu susan

Ingrediente Pui cu susan

1 piept de pui dezosat, 2 oua, 3 linguri de  faina, 150 gr susan, sare si piper dupa gust, ulei pentru prajit.

Mod de preparare Pui cu susan

  1. Pieptul de pui se taie fasii si se condimenteaza cu sare si piper. Intr-un bol se omogenizeaza ouale cu faina , sare, piper si putina apa, astfel incat sa obtinem o compozitie ca o smantana mai groasa.
  2. Se trec fasiile de piept de pui prin compozitia formata apoi prin susan si se pun la prajit in ulei incins.
  3. Se prajesc uniform pe ambele parti la foc potrivit.
  4. Cand sunt gata le scoatem pe un servetel pentru a elimina excesul de ulei.

Puiul cu susan este delicios !

Pofta Buna!

pui cu susan
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Pasta de pestePasta de peste Pasta de peste  este un aperitiv extrem de gustos si nelipsit de la mesele festive. Pentru acesta […]
  • Papanasi cu smantana si dulceataPapanasi cu smantana si dulceata Ingrediente Papanasi cu smantana si dulceata - 6 bucati 350 gr branza de vaci  dulce, 60 gr zahar, 2 oua, 1 […]
  • Pui cu susanPui cu susan Ingrediente Avem nevoie de un piept de pui, sare, faina si ou pentru compozitia de pane, susan, ulei pentru […]
  • Peste panePeste pane Ingrediente Peste pane 3   buc file de peste , 2 oua, faina, pesmet, ulei pentru prajit, sare si piper dupa […]
  • Salata de spanac cu pui si rosiiSalata de spanac cu pui si rosii O salata proaspata si gustoasa, salata de spanac cu pui si rosii se prepara rapid, cu ingrediente pe care le […]
  • Chiftelute de curcan cu susanChiftelute de curcan cu susan Ingrediente Chiftelute de curcan cu susan 400 gr carne de curcan (piept, pulpa) , 100 gr sunca  , 2 oua […]




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress