Pui crispy, un preparat apreciat pentru textura crocanta, interior suculent si aroma intensa. Nelipsit de la mesele in familie, puiul crispy este un adevarat rasfat. Servit cu sos si garnitura, puiul crispy poate fi adaugat in diverse retete , cum ar fi salate sau sandvisuri. Testeaza reteta Pui crispy!
Taiem pieptul de pui in fasii potrivite , vezi foto.
Adaugam sarea, pudra de usturoi , un praf de piper si amestecam.
Punem intr-un vas jumatate din cantitatea de faina si adaugam fasiile de piept.
Punem intr-un bol ouale, restul de faina, iaurtul , boia de ardei dulce, pudra de usturoi, praful de piper, sare si cimbru uscat dupa gust.
Mixam pana obtinem o compozitie omogena.
Trecem fasiile de piept prin compozitia formata si apoi prin fulgii de porumb maruntiti.
Le adaugam in uleiul incins si le prajim pe ambele parti.
Dupa prajire, puiul crispy se scoate pe un platou tapetat cu servetel absorbant.
Ppreparatul se poate servi atat cald cat si rece , alaturi de garnitura si sos. Pofta buna!