Acasa / Retete culinare / Prajitura Semiluna

Prajitura Semiluna

Ingrediente Prajitura Semiluna

5 oua, 100 gr unt, 100 gr zahar pudra, 1 varf cutit praf de copt, 200 gr faina,2 pliculete zahar vanilat,  nuca macinata , scortisoara.

Mod de preparare Prajitura Semiluna

  1. Untul la temperatura camerei se mixeaza cu zahar, pana devine ca o crema.
  2. Se adauga treptat galbenusurile , zaharul vanilat si mixam.
  3. Albusurile se bat spuma si se amesteca usor cu compozitia de unt si  faina amestecata cu praf de copt.
  4. Compozitia se toarna intr-o tava de 20×30 tapetata cu hartie de copt.
  5. Se presara nuca si scortisoara si se coace cca 15 min, la 180 C.
  6. Prajitura se lasa sa se racesca apoi cu o forma rotunda  se decupeaza semiluni .

Pofta Buna!

Salvează

Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Prajitura cu nuca si bezeaPrajitura cu nuca si bezea Ingrediente Prajitura cu nuca si bezea Aluat fraged: 120 gr zahar tos, 3 galbenusuri, 500 gr faina , 250 gr […]
  • Prajitura cu dovleac copt si nucaPrajitura cu dovleac copt si nuca Ingrediente Prajitura cu dovleac copt si nuca 6 oua, 200 gr zahar, 100 ml ulei, 200 gr dovleac copt,  1/2 […]
  • Prajitura NegresaPrajitura Negresa Ingrediente Prajitura Negresa Blat - 2 cani (cana 200 ml ) faina  tip 480 , 5 linguri zahar, 3 linguri […]
  • Prajitura TavalitaPrajitura Tavalita Ingrediente Prajitura Tavalita Blat: 5 oua, 30 ml apa rece, 120 gr zahar, 150 gr faina, 1/2 praf de copt, […]
  • Tort cu mere si crema de zahar arsTort cu mere si crema de zahar ars Ingrediente Tort cu mere si crema de zahar ars Blat: 4 oua, 70 gr zahar, 100 gr faina, 1/2 plic praf de […]
  • Prajitura pufoasa cu merePrajitura pufoasa cu mere Prajitura pufoasa cu mere si scortisoara ! Un desert ieftin si rapid! Ingrediente Prajitura pufoasa cu […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress