Acasa / Retete culinare / Prajitura Cremsnit

Prajitura Cremsnit

Ingrediente Prajitura Cremsnit

Aluat –  800 gr foietaj crud, 1 portie crema de vanilie- vezi reteta
Decor: frisca , zahar pudra  vanilat.



Preparare Prajitura Cremsnit

Foietajul se imparte in 2 parti egale – dimensiune tava 30×20 cm.

Prima foaie de aluat foietaj se inteapa din loc in loc si se coace la 220C pentru 10 minute.

A doua foaie se taie in patrate (20 bucati)  si se coace la 220C pentru 8-10 minute.

Asamblare Prajitura Cremsnit

Prima foaie  se aseaza intr-o tava tapetata cu folie alimentara , se adauga crema de vanilie calduta apoi se aseaza a doua foaie formata din patrate.

Se preseaza usor si se introduce la rece pentru 1 ora. Se portioneaza apoi se decoreaza cu zahar farin vanilat si frisca.

Pofta Buna!

5 (100%) 1 voturi
Voteaza
 

Vezi si alte retete delicioase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress