Acasa / Retete culinare / Platou traditional cu aperitive

Platou traditional cu aperitive

Ingrediente Platou traditional

Toba de porc – reteta aici

Caltabos – reteta aici

Lebar – reteta aici

1 ceapa rosie, salata verde

Decor: stelute din morcovi, frunze de patrunjel

Mod de preparare

  1. Pe un platou din lemn se aseaza salata verde.
  2. Toba de porc, caltabosul si lebarul se taie dupa preferinta si se aseaza pe patul de salata verde.
  3. Ceapa rosie de taie in 6 parti si se adauga printre bunatati.
  4. Se decoreaza cu  stelute din morcovi si frunze de patrunjel.

Pofta Buna !

Salvează

Platou traditional cu aperitive, 4.4 out of 5 based on 8 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.4 (8 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Jumari cu ceapaJumari cu ceapa Ingrediente 1 kg slanina proaspata cu strat subtire de carne- de preferat, 50 gr untura, sare, […]
  • Salata orientalaSalata orientala Ingrediente Salata orientala 1 kg cartofi ( de preferat cu coaja rosie ), 1 ceapa, 1 legatura patrunjel , […]
  • Pui la ceaunPui la ceaun Cea mai buna reteta de pui cu usturoi si mamaliguta ! Extrem de gustos si rapid! Ingrediente - 4 portii / […]
  • Dulceata de cirese negreDulceata de cirese negre Ingrediente Dulceata de cirese negre - 5 borcane 400 gr 2 kg cirese negre, 1 kg zahar, 1/2 zeama de […]
  • Prajitura SemilunaPrajitura Semiluna Ingrediente Prajitura Semiluna 5 oua, 100 gr unt, 100 gr zahar pudra, 1 varf cutit praf de copt, 200 gr […]
  • Maioneza de casaMaioneza de casa Maioneza de casa - o reteta simpla , rapida si reusita ! Ingrediente Maioneza de casa / Timp de preparare […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress