Acasa / Retete culinare / Platou traditional cu aperitive

Platou traditional cu aperitive

Ingrediente Platou traditional

Toba de porc – reteta aici

Caltabos – reteta aici

Lebar – reteta aici

1 ceapa rosie, salata verde

Decor: stelute din morcovi, frunze de patrunjel

Mod de preparare

  1. Pe un platou din lemn se aseaza salata verde.
  2. Toba de porc, caltabosul si lebarul se taie dupa preferinta si se aseaza pe patul de salata verde.
  3. Ceapa rosie de taie in 6 parti si se adauga printre bunatati.
  4. Se decoreaza cu  stelute din morcovi si frunze de patrunjel.

Pofta Buna !

Salvează

Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Jumari cu ceapaJumari cu ceapa Ingrediente 1 kg slanina proaspata cu strat subtire de carne- de preferat, 50 gr untura, sare, […]
  • Sarmale in foi de varza murataSarmale in foi de varza murata Sarmale in foi de varza murata , nelipisite la mesele de sarbatori ! Sunt extrem de gustoase alaturi de […]
  • Carne de porc si carnati in unturaCarne de porc si carnati in untura Cine nu isi aduce aminte cu placere momentele din copilarie cand bunica desfacea oala cu carne de la untura, […]
  • CaltabosCaltabos Caltabosul este un aperitiv servit in special in perioada sarbatorilor de iarna. Se prepara din carne de […]
  • Slanina (afumata) cu boiaSlanina (afumata) cu boia In sezonul rece, in special in preajma sarbatorilor de iarna, slanina este un preparat care nu lipseste de […]
  • Conopida roz cu sfecla rosie la borcanConopida roz cu sfecla rosie la borcan Buchetele delicioase si colorate ! Perfecte langa friptura ! Ingrediente - 10 borcane - 800 gr/Timp de […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress