Acasa / Retete culinare / Platou traditional cu aperitive

Platou traditional cu aperitive

Ingrediente Platou traditional

Toba de porc – reteta aici

Caltabos – reteta aici

Lebar – reteta aici

1 ceapa rosie, salata verde

Decor: stelute din morcovi, frunze de patrunjel

Mod de preparare

  1. Pe un platou din lemn se aseaza salata verde.
  2. Toba de porc, caltabosul si lebarul se taie dupa preferinta si se aseaza pe patul de salata verde.
  3. Ceapa rosie de taie in 6 parti si se adauga printre bunatati.
  4. Se decoreaza cu  stelute din morcovi si frunze de patrunjel.

Pofta Buna !

Salvează

Rate this post
Voteaza
 

Vezi si alte retete delicioase

  • Jumari cu ceapaJumari cu ceapa Ingrediente 1 kg slanina proaspata cu strat subtire de carne- de preferat, 50 gr untura, sare, […]
  • Chiftele de vita la cuptorChiftele de vita la cuptor Chiftele delicioase , fara prajire , fara prea mult efort ! Ideale pentru pachetelul celor mici […]
  • Conopida roz cu sfecla rosie la borcanConopida roz cu sfecla rosie la borcan Buchetele delicioase si colorate ! Perfecte langa friptura ! Ingrediente - 10 borcane - 800 gr/Timp de […]
  • Salata de fasole rosie si porumbSalata de fasole rosie si porumb Ideala alaturi de o friptura la gratar ! Ingrediente -4 portii/ Timp preparare - 20 minute. 200 gr […]
  • Salata orientalaSalata orientala Ingrediente Salata orientala 1 kg cartofi ( de preferat cu coaja rosie ), 1 ceapa, 1 legatura patrunjel , […]
  • Sarmale in foi de varzaSarmale in foi de varza Sarmale in foi de varza murata , nelipisite la mesele de sarbatori ! Sunt extrem de gustoase alaturi de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress