Acasa / Retete culinare / Piure de mazare

Piure de mazare

Ingrediente Piure de mazare

400 gr mazare verde congelata, 2 cepe, 50 ml ulei, sare si piper dupa gust.

Preparare Piure de mazare

  1. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, se adauga ceapa taiata marunt. Se lasa sa se caleasca cca 1-2 min apoi se adauga mazarea congelata si 50- 100  ml apa fierbinte.
  2. Se lasa cca 20 min la foc potrivit, amestecand din cand in cand.
  3. Se adauga sare si piper dupa gust  si se paseaza cu blenderul.

Piure-ul de mazare se serveste cald sau rece ca si garnitura  la felurile principale de mancare.

 

Pofta Buna!

Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Orez cu legumeOrez cu legume Ingrediente 300 gr orez, 1 ceapa, 1 ardei gras verde, 1 conserva ciuperci taiate in saramura, 40 ml ulei, 1 […]
  • Ficatei cu mazareFicatei cu mazare Ingrediente 500 gr ficatei, 1 ardei, 1 dovlecel, 1 ceapa, 1 rosie mare , 150 gr mazare verde , 50 ml ulei, […]
  • Mancare de mazare cu carneMancare de mazare cu carne Mancare de mazare cu carne, o reteta delicioasa la cuptor ! Daca mazarea este preferata voastra va recomand […]
  • Mancare de mazare cu carne de porcMancare de mazare cu carne de porc Ingrediente Mancare de mazare cu carne de porc 500 gr carne de porc, 500 gr mazare congelata , 1 ceapa, 2 […]
  • Aripioare de pui cu mazareAripioare de pui cu mazare Ingrediente 1 cutie de mazare, 4 aripioare, 40 ml bulion sau pasta de tomate, 1 ceapa mai mare, sare, 40 ml […]
  • Piept de pui cu mazare sotePiept de pui cu mazare sote Ingrediente 1 kg piept de pui, 50 ml ulei, sare, piper, Pentru sote: 250 gr mazare din conserva, 40 gr unt […]




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress