Ingrediente Pilaf de orez cu carne de pui
1 piept de pui~ 600 gr, 5 linguri ulei, 1 ardei gogosar, 1 ceapa, 250 gr orez, 150 sos de rosii si ardei, sare si piper dupa gust, 1 lagatura patrunjel, 800 ml supa de pui.
Mod de preparare Pilaf de orez cu carne de pui
- Pieptul de pui se taie cuburi potrivite.
- Uleiul se pune la incins , se adauga pieptul de pui si se prajeste pentru 5 minute.
- Carnea se scoate intr-un bol si se tine la loc cald.
- In uleiul ramas se caleste ceapa taiata maruntita si ardeiul taiat cubulete.
- Adaugam sosul de rosii si ardei, carnea si fierbem 10 minute (cu vasul acoperit).
- Adaugam orezul, supa de pui, sare , piper dupa gust. Se fierbe la foc mic pana orezul este bine fiert.
Se serveste cu patrunjel verde taiat marunt.
Pofta Buna!