Acasa / Retete culinare / Piept de pui pane

Piept de pui pane

Ingrediente

1 piept de pui, 200 gr faina, 2 oua, sare,piper, ulei pentru prajit.

Preparare

Pieptul de pui se portioneaza in bucati si se bat usor cu ciocanul de snitele . Se pun portile de snitel pe o farfurie, se presara piper,sare si se amesteca usor. Separat pregatim compozitia de pane din: ou, faina , apa, sare si piper dupa gust. . Compozitia de pane trebuie sa aiba o consistenta ca o smantana mai groasa. Snitele de pui se pudreaza cu faina, se trec prin compozitia de pane, si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Se prajesc bine pe ambele parti. Cand sunt gata se pun pe platou alaturi de salata verde.

Servire

Se serveste cald alaturi de salata si garnitura.
Piept de pui panePiept de pui panePiept de pui panePiept de pui pane
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Snitel de pui vienezSnitel de pui vienez Ingrediente 1 piept de pui, 2 oua, sare, 20 ml apa, piper, 50 gr faina, 50 gr pesmet, ulei pentru prajire, […]
  • Snitel din piept de pui cu susanSnitel din piept de pui cu susan IngredientePiept de pui, susan, sare, oua si faina pentru compozitia de pane, salata verde.PrepararePieptul […]
  • Pomana PorculuiPomana Porcului Ingrediente 1 kg carne porc (muschi, ceafa, pulpa), 2 verze murate, 200 gr tocanita de rosii , cimbru, […]
  • Friptura de porc aromata la gratarFriptura de porc aromata la gratar Ingrediente 1 kg carne de porc, piper, usturoi, sare. Preparare Carnea de porc se taie in bucati dupa […]
  • Pui crocant Pui crocant Ingrediente 1 piept de pui, 200 gr faina, 200 gr pesmet, 2 oua, sare, piper, ulei pentru […]
  • Friptura de gasca cu legumeFriptura de gasca cu legume Ingrediente Friptura de gasca cu legume 2 pulpe si 1 piept de gasca, 2 buc praz, 1 morcov, 4 cartofi mari, […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress