Acasa / Retete culinare / Piept de pui la gratar

Piept de pui la gratar

Cel mai bun piept de pui la gratar – fraged si gustos !

Ingrediente Piept de pui la gratar – 3 portii

1 piept de pui dezosat, 1/2 lingurita ulei, sare, piper, boia de ardei dulce, cimbru uscat-dupa gust.




Mod de preparare Piept de pui la gratar

Pieptul de pui se feliaza , se unge cu ulei si se condimenteaza dupa gust.

piept-de-pui-la-gratar-1

Se pune pe o farfurie, se acopera cu folie alimentara si se pune la frigider pentru minim 2-3 ore.

Se scoate de la rece , se lasa sa ajunga la temperatura camerei apoi se pune pe gratarul incins.

piept-de-pui-la-gratar-2

Il frigem (la foc potrivit) pe ambele parti , cca 15 minute.

Am folosit Set pentru Gratar BALLARINI , va recomand cu incredere !!!

Pofta Buna!

Salvează

Salvează

5 (100%) 1 voturi
Voteaza
 

Vezi si alte retete delicioase

  • Pui la ceaunPui la ceaun Cea mai buna reteta de pui cu usturoi si mamaliguta ! Extrem de gustos si rapid! Ingrediente - 4 portii / […]
  • Friptura de vita la gratarFriptura de vita la gratar Ingrediente Friptura de vita la gratar 1 kg muschi de vitel, 50 ml ulei, sare si piper dupa gust. Decor: […]
  • Carnaciori la gratarCarnaciori la gratar Ideali pentru petreceri in aer liber, carnaciorii la gratar sunt cu adevarat savurosi, putand fi consumati […]
  • Lipii de casa la gratarLipii de casa la gratar O alternativa mult mai rapida pentru painea pregatita in casa ar fi reteta de lipii la gratar. Dupa […]
  • Pulpe de pui cu legume la cuptorPulpe de pui cu legume la cuptor Ingrediente Pulpe de pui cu legume la cuptor Pulpe de pui, piper si sare dupa gust, 50 ml […]
  • Pui cu susanPui cu susan Ingrediente Pui cu susan 1 piept de pui dezosat, 2 oua, 3 linguri de  faina, 150 gr susan, sare si piper […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress