Acasa / Retete culinare / Piept de curcan la tava

Piept de curcan la tava

Ingrediente Piept de curcan la tava

1 piept de curcan (cca 1 kg), 1 pahar de vin alb demisec, 2 linguri ulei, boia de ardei dulce, sare, piper, cimbru.

Mod de preparare Piept de curcan la tava

Intr-un bol mai mare se amesteca uleiul, boia de ardei , sare si  piper. Se adauga pieptul de curcan portionat si amestecam. Se pune intr-o tava termorezistenta si adaugam cimbru si  vinul .Acoperim vasul si il dam la cuptor 1 ora.

Din 15min  in 15 min  scoatem tava cu carnea de la cuptor si o mai stropim cu sos din tava ca sa nu se usuce.
Indepartam capacul de la tava si lasam friptura sa se rumeneasca inca maxim 15 min.

Se serveste cu piure de cartofi si sos.

Pofta Buna!

Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Friptura de curcan la tavaFriptura de curcan la tava Ingrediente Friptura de curcan la tava 1 kg carne de curcan (aripi si pulpe ) , 1 capatana usturoi, sare, […]
  • Friptura de curcan la cuptorFriptura de curcan la cuptor Ingrediente (2 portii) - Friptura de curcan la cuptor 1 pulpa de curcan , 5 catei de usturoi,  sare, piper […]
  • Friptura de mielFriptura de miel O friptura suculenta, aromata si gustoasa este modul preferat de a incheia ziua in sanul familiei, dupa o zi […]
  • Pulpa de porc impanata cu usturoiPulpa de porc impanata cu usturoi Friptura de porc , frageda si suculenta , cu aroma intensa de usturoi si piper. O reteta in imagini si […]
  • Friptura de curcan cu sos si ciuperci de padureFriptura de curcan cu sos si ciuperci de padure Ingrediente 1 kg carne de curcan (pulpe, aripi), 50 ml ulei, sare, piper. Sos: 400 ml lapte, 40 gr faina, […]
  • Rulada de curcanRulada de curcan Ingrediente Rulada de curcan 800- 1 kg piept de curcan, 20 felii muschi afumat de porc, 100 gr cascaval , 2 […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress