Acasa / Retete culinare / Retete de peste / Stiuca la gratar

Stiuca la gratar

Ingrediente

1 stiuca (1.200 gr), sare, 20 ml ulei, sare, lamaie, salata verde.

Preparare

Stiuca se curata de solzi si intestine. Se spala bine, se presara cu sare si se lasa la rece cca 1 ora. Separat se incinge gratarul si se unge foarte bine cu grasime. Stiuca se lasa la zvantat apoi se unge bine pe ambele parti si se pune la fript pe gratarul incins. Se frige bine pe ambele parti. Cand este gata se pune pe unh platou cu salata verde si decoram cu felii de lamaie.

Servire

Se serveste cu multa lamaie.
Stiuca la gratarStiuca la gratarStiuca la gratar
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Platica in crusta de malaiPlatica in crusta de malai Ingrediente 3 buc platica , sare, malai, ulei pentru prajit, lamaie, salata verde. Preparare Pestele se […]
  • Pastrav cu lamaie si cartofi noiPastrav cu lamaie si cartofi noi Ingrediente3 pastravi (cca 800 gr- 3 bucati), sare, 30 gr faina, lamaie, salata verde, 1 lamaie, 9 cartofi […]
  • Chefal cu lamaieChefal cu lamaie Ingrediente4 pesti chefal, sare, ulei pentru prajit, 30 gr faina, verdeata, lamaie.PreparareChefalul curatit […]
  • Macrou cu sos de lamaieMacrou cu sos de lamaie Ingrediente1 kg macrou, sare, faina , ulei pentru prajit. Sos: zeama de lamaie, sare, ulei .PrepararePestele […]
  • Stavrid in crusta de malaiStavrid in crusta de malai Ingrediente1 kg de stavrid, sare, lamaie, malai, ulei pentru prajit. Decor: salata verde.PrepararePestele se […]
  • Fitofag cu ciuperciFitofag cu ciuperci Ingrediente1 fitofag la 1,5 kg , 50 gr faina, sare, ulei pentru prajit. Garnitura: ciuperci in saramura, 30 […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress