Salata de icre de crap

salata din icre de crap
Ingrediente:

2 linguri  icre sarate de crap, 200 ml ulei, 1 lingurita zeama de lamaie, 1  ceapa mica rosie.

Timp preparare

30 minute.

Nr. portii

4 portii .

5/5 - (87 votes)

Salata de icre de crap, un adevarat deliciu pentru mese in familie. Reteta Salata de icre de crap se prepara usor si rapid. Alaturi de legume, salata este nelipsita de pe platourile cu aperitive la mesele festive.

Icrele se pun intr-o sita si adaugam 1 pahar cu  apa rece.

Se scurg bine prin apasare cu o lingura si se pun intr-un bol.

Adaugam cateva picaturi de ulei si mixam.

Adaugam zeama de lamaie si ulei putin cate putin, mixand continuu , ca la maioneza.

Compozitia va creste si va deveni untoasa.

Adaugam ceapa taiata marunt si mai mixam un minut.

Salata de icre se pune pe platou sau boluri mici , se decoreaza cu masline , ceapa si verdeata.

Pofta Buna!

Salvează

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *