Acasa / Retete culinare / Retete de peste / Salata de icre cu ceapa verde

Salata de icre cu ceapa verde

Ingrediente

100 gr icre caras, 200 gr gris, sare,400-500 ml apa, 200 ml ulei, zeama de lamaie, 4 fire ceapa verde.
Decor: salata verde, rosie.

Preparare

Apa se pune la fiert, cand a dat in clocot se pune grisul umezit cu putina apa rece, se amesteca usor pana se ingroasa, se lasa apoi la racit. Intr-un bol se mixeaza icrele cu ulei, pana devin ca o maioneza. Se amesteca cu grisul racit , se adauga zeama de lamaie, ceapa verde taiata rondele mici si daca este nevoie mai adaugam sare . Se omogenizeaza bine. Se aseaza intr-un bol cu salata verde, se decoreaza cu rondele fine de ceapa verde si rosie.

Servire

Se servesc la tartine, sandvisuri.
Salata de icre cu ceapa verdeSalata de icre cu ceapa verde
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Ceapa rosie umpluta cu icreCeapa rosie umpluta cu icre Ingrediente Ceapa rosie Umplutura : 100 gr icre de crap, 200 gr gris, sare, 200 ml ulei, zeama de lamaie, […]
  • Caras la cuptor cu salata verdeCaras la cuptor cu salata verde Ingrediente1 caras - 700 gr, 80 ml ulei, sare, salata verde.PrepararePestele se curata de solzi, se spala , […]
  • Caras cu lamaieCaras cu lamaie Ingrediente6 pesti caras, 100 ml ulei, sare, 30 gr faina, lamaie.PrepararePestele se curata de solzi, […]
  • Somon cu cartofi naturSomon cu cartofi natur Ingrediente200 gr file de somon, 4 cartofi, 40 ml ulei, condimente, sare, marar verde, 10 ml ulei masline, 1 […]
  • Conserva de pesteConserva de peste Ingrediente 1 kg peste caras, ulei pentru prajit, sare, otet, foi dafin, piper. Preparare Pestele se […]
  • Saramura de pesteSaramura de peste O reteta cu arome de vara ! Cea mai buna saramura de peste , reteta este simpla si extrem de […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress