Acasa / Retete culinare / Retete de peste / Peste pane cu malai

Peste pane cu malai

Ingrediente

3 file-uri de peste, 200 ml ulei, sare, 2 ou, 70 gr faina, 100 gr malai.

Preparare

Pestele se portioneaza, se sareaza. Separat facem compozitia pentru pane din ou, apa putina sare si faina astfel incat sa aiba consistenta unei smantani mai groase. Se dau bucatile de file prin compozitia pane si apoi prin malai, le punem la prajit in ulei incins. In acest timp trebuie sa avem grija sa intoarcem fiecare bucata astfel incat sa fie prajita pe ambele parti. Dupa prajire se pun 2 minute sa se raceasca si se aseaza pe o farfurie cu salata verde. Se decoreaza dupa preferinta.

Servire

Se serveste cald cu garnitura si salata.
Peste pane cu malai
Peste pane cu malai, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
5.0 (2 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Hamsi paneHamsi pane Ingrediente300 gr peste hamsi, 2 oua, faina, ulei pentru prajit, lamaie.PrepararePestele hamsi sarat se […]
  • Salau la gratarSalau la gratar Salaul la gratar este un preparat rapid, usor si gustos. Ai nevoie doar de sare, piper, ulei, lamaie si un […]
  • Peste pane cu ciuperci Peste pane cu ciuperci Ingrediente2 file de peste, 2 oua, faina, sare, ulei pentru prajit, 30 gr unt, 200 gr ciuperci, […]
  • Mreana in crusta picantaMreana in crusta picanta Ingrediente1 -1,2 kg peste mreana, sare, pesmet, boia de ardei iute, ulei pentru prajit, salata verde, […]
  • Peste cu ciuperci la cuptorPeste cu ciuperci la cuptor Preparatele la cuptor sunt usor de pregatit, iar rezultatul este de fiecare data absolut delicios. O […]
  • File de macrou paneFile de macrou pane Ingrediente 6 buc file de macrou congelat , 3 oua, 3 linguri de faina, sare, piper dupa gust, ulei pentru […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress