Acasa / Retete culinare / Retete de peste / Peste pane cu ciuperci

Peste pane cu ciuperci

Ingrediente

2 file de peste, 2 oua, faina, sare, ulei pentru prajit, 30 gr unt, 200 gr ciuperci, verdeata.

Preparare

Fileul de peste se portioneaza, se sareaza se trec prin faina, apoi prin compozitia de pane , se trec prin pesmet si se prajesc in uleiul incins pe ambele parti. Separat se taie ciupercile feliute si se calesc in untul incins, se adauga sare dupa gust, se adauga verdeata tocata marunt. Se pune pe o farfurie peste pane, ciuperci sote, verdeata.

Servire

Se serveste calda cu salata.
Peste pane cu ciuperci Peste pane cu ciuperci Peste pane cu ciuperci
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Hamsi paneHamsi pane Ingrediente300 gr peste hamsi, 2 oua, faina, ulei pentru prajit, lamaie.PrepararePestele hamsi sarat se […]
  • Pastrav cu pesmetPastrav cu pesmet Ingrediente4 pastravi,1 ou, 200 gr pesmet, ulei pentru parjit, sare, verdeata.PrepararePastravii fara […]
  • Chefal cu lamaieChefal cu lamaie Ingrediente4 pesti chefal, sare, ulei pentru prajit, 30 gr faina, verdeata, lamaie.PreparareChefalul curatit […]
  • Pangasius in sos de mustarPangasius in sos de mustar Ingrediente 4 file de pangasius, sare, ulei pentru prajit. Sos pane: 2 oua, faina, apa, sare. Sos mustar: […]
  • Peste la gratarPeste la gratar Ingrediente 6 pesti caras, sare, lamaie, Preparare Carsii se curata de solzi si intestine, se spala bine. […]
  • Fitofag cu ciuperciFitofag cu ciuperci Ingrediente1 fitofag la 1,5 kg , 50 gr faina, sare, ulei pentru prajit. Garnitura: ciuperci in saramura, 30 […]




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress