Acasa / Retete culinare / Retete de peste / Peste la gratar

Peste la gratar

Ingrediente

6 pesti caras, sare, lamaie,

Preparare

Carsii se curata de solzi si intestine, se spala bine. Se presara cu sare si se lasa cca 30 min la rece. Se pun apoi pe gratarul bine incins si uns cu grasime. Se tin pana se frig bine pe ambele parti. Cand sunt gata se pun pe un platou cu felii de lamaie si verdeata.

Servire

Se servesc cu lamaie si vin alb sec.
Peste la gratarPeste la gratar
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Ciorba de peste cu rosiiCiorba de peste cu rosii Ideala in orice sezon , recomandata pentru un pranz sanatos ! Ingrediente Ciorba de peste cu rosii - 6 […]
  • Saramura de pesteSaramura de peste O reteta cu arome de vara ! Cea mai buna saramura de peste , reteta este simpla si extrem de […]
  • Merluciu cu malai si lamaieMerluciu cu malai si lamaie Ingrediente 3 bucati de peste - merluciu fara cap, malai, ulei pentru prajit, sare, […]
  • Hering cu rosii si usturoiHering cu rosii si usturoi Ingrediente Hering cu rosii si usturoi 1 kg hering (baby), 8 catei usturoi, 4 rosii , ulei , 100 gr […]
  • File de macrou paneFile de macrou pane Ingrediente 6 buc file de macrou congelat , 3 oua, 3 linguri de faina, sare, piper dupa gust, ulei pentru […]
  • Hamsii prajiteHamsii prajite Ingrediente- Hamsii prajite 500 gr   hamsii  , 100 gr  faina ,  ulei pentru prajit, piper si sare dupa […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress