Acasa / Retete culinare / Retete de peste / Peste la cuptor cu cartofi

Peste la cuptor cu cartofi

Ingrediente

2 bucati de fitofag, 4 cartofi, sare, piper, ulei.

Preparare

Cartofii se spala, se curata de coaja, se taie in 4, se pun intr-o tava din yena, adaugam bucatiile de peste, presaram cu sare, piper , condimente speciale pentru peste, se adauga 50 ml ulei si introducem tava la cuptor incalzit in prealabil. Se lasa la cuptor pana ce incepe sa aiba o crusta aurie. Se scot pe platou.

Servire

Se serveste cald.
Peste la cuptor cu cartofiPeste la cuptor cu cartofiPeste la cuptor cu cartofi
Peste la cuptor cu cartofi, 4.0 out of 5 based on 4 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.0 (4 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Somon cu cartofi naturSomon cu cartofi natur Ingrediente200 gr file de somon, 4 cartofi, 40 ml ulei, condimente, sare, marar verde, 10 ml ulei masline, 1 […]
  • Somon prajitSomon prajit Ingrediente2 cotlete de somon, lamaie, sare, piper alb, 100 ml ulei.PreparareSomonul se curata, se spala, se […]
  • Cod la cuptor cu usturoiCod la cuptor cu usturoi Ingrediente1 kg cod, 1 legatura de usturoi verde, sare, 1 lamaie, 50 ml ulei, condimente pentru […]
  • Peste cu ciuperci la cuptorPeste cu ciuperci la cuptor Preparatele la cuptor sunt usor de pregatit, iar rezultatul este de fiecare data absolut delicios. O […]
  • Macrou marinat Macrou marinat Ingrediente2 pesti macrou, 30 ml ulei, 1 lamaie, sare, piper boabe,foi dafin, 1 ceapa, 30 ml […]
  • Fitofag la cuptor Fitofag la cuptor Ingrediente4 cotlete de fitofag, sare, condimente pentru peste, ulei.PreparareCotletele de fitofag se […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress