Pastrav prajit

Ingrediente

1 pastrav, 100 ml ulei, 20 gr faina, sare.

Preparare

Pastravul curatat se sareaza si se da prin faina. Se adauga in ulei prajit si se lasa la prajit. Se prajeste pe ambele parti. Can este gata se aseaza pe o farfurie intinsa.

Servire

Se serveste dupa preferinta cu mujdei si mamaliguta.
Pastrav prajit
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Fitofag in crusta de malaiFitofag in crusta de malai Ingrediente1 peste fitofag , sare, malai, ulei pentru prajit, salata verde.PreparareFitofagul curatit de […]
  • Fitofag prajit cu usturoiFitofag prajit cu usturoi Ingrediente 2 cotlete de fitofag, 100 ml ulei pentru prajit, sare, usturoi, 40 gr faina. Preparare Intr-o […]
  • Somon prajitSomon prajit Ingrediente2 cotlete de somon, lamaie, sare, piper alb, 100 ml ulei.PreparareSomonul se curata, se spala, se […]
  • Macrou cu sos de lamaieMacrou cu sos de lamaie Ingrediente1 kg macrou, sare, faina , ulei pentru prajit. Sos: zeama de lamaie, sare, ulei .PrepararePestele […]
  • Caras cu lamaieCaras cu lamaie Ingrediente6 pesti caras, 100 ml ulei, sare, 30 gr faina, lamaie.PrepararePestele se curata de solzi, […]
  • Crap in susanCrap in susan Ingrediente 4 bucati file de crap, sare, susan. Pentru compozitia de pane : 2 oua, 200 gr faina, apa cat […]




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress