Acasa / Retete culinare / Retete de peste / Pastrav prajit in pesmet

Pastrav prajit in pesmet

Ingrediente

1,5 kg pastrav, pesmet, ulei pentru prajit, sare, verdeata, lamaie.

Preparare

Pastravii se curata de intestine, se spala si se sareaza. Se tin cu sare cateva ore. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, pastravii se tavalesc prin pesmet apoi se prajesc pe ambele parti pana capata o culoare aurie. Cand sunt gata se prezinta pe platou cu salata verde si felii de lamaie.

Servire

Se servesc calzi cu garnitura de cartofi natur.
Pastrav prajit in pesmetPastrav prajit in pesmetPastrav prajit in pesmet
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Fitofag in crusta de malaiFitofag in crusta de malai Ingrediente1 peste fitofag , sare, malai, ulei pentru prajit, salata verde.PreparareFitofagul curatit de […]
  • Macrou in malaiMacrou in malai Ingrediente1 kg macrou, 200 gr malai, sare, ulei pentru prajit, salata pentru decor.PrepararePestele se […]
  • Merluciu prajit cu lamaieMerluciu prajit cu lamaie Ingrediente1 kg de merluciu, sare, ulei, zeama de lamaie, faina.PreparareMerluciu fara intestine se lasa la […]
  • Platica in crusta de malaiPlatica in crusta de malai Ingrediente 3 buc platica , sare, malai, ulei pentru prajit, lamaie, salata verde. Preparare Pestele se […]
  • Chefal cu lamaieChefal cu lamaie Ingrediente4 pesti chefal, sare, ulei pentru prajit, 30 gr faina, verdeata, lamaie.PreparareChefalul curatit […]
  • Pastrav cu lamaie si cartofi noiPastrav cu lamaie si cartofi noi Ingrediente3 pastravi (cca 800 gr- 3 bucati), sare, 30 gr faina, lamaie, salata verde, 1 lamaie, 9 cartofi […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress