Acasa / Retete culinare / Retete de peste / Pastrav la gratar

Pastrav la gratar

Ingrediente

3 pastravi, usturoi, ulei, sare, lamaie, 1 lingurita delicat de legume, verdeata.

Preparare

Pastravii se curata de intestine, se spala bine, se pun intr-un servet pentru zvantare. Usturoiul se taie marunt si se introduce in interior impreuna cu sarea, se stoarce putina lamaie , se adauga delicat si apoi se ung , se imbraca in staniol fiecare pastrav. Se pun pe gratarul incins si se lasa sa se friga bine. Peste vreo 15 minute se schimba si pe partea cealalta. Ii tinem pe gratar cca 30 minute. Cand sunt gata se indeparteaza usor folia si se pun pe un platou cu verdeata. Se pune pe fiecare pastrav pasta de usturoi.

Servire

Se serveste cald cu lamaie.
Pastrav la gratarPastrav la gratarPastrav la gratarPastrav la gratarPastrav la gratarPastrav la gratar
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Chefal cu lamaieChefal cu lamaie Ingrediente4 pesti chefal, sare, ulei pentru prajit, 30 gr faina, verdeata, lamaie.PreparareChefalul curatit […]
  • Hamsii prajiteHamsii prajite Ingrediente- Hamsii prajite 500 gr   hamsii  , 100 gr  faina ,  ulei pentru prajit, piper si sare dupa […]
  • Plachie de heringPlachie de hering Ingrediente1 kg hering, 2 cepe, 1 morcov fiert, 50 gr pasta de tomate, 100 ml ulei, foi de dafin, piper, 100 […]
  • Peste la gratarPeste la gratar Ingrediente 6 pesti caras, sare, lamaie, Preparare Carsii se curata de solzi si intestine, se spala bine. […]
  • Fitofag cu ciuperciFitofag cu ciuperci Ingrediente1 fitofag la 1,5 kg , 50 gr faina, sare, ulei pentru prajit. Garnitura: ciuperci in saramura, 30 […]
  • Peste pane cu ciuperci Peste pane cu ciuperci Ingrediente2 file de peste, 2 oua, faina, sare, ulei pentru prajit, 30 gr unt, 200 gr ciuperci, […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress