Acasa / Retete culinare / Retete de peste / Pastrav cu pesmet

Pastrav cu pesmet

Ingrediente

4 pastravi,1 ou, 200 gr pesmet, ulei pentru parjit, sare, verdeata.

Preparare

Pastravii fara intestine, curatiti se spala, se sareaza. Se poate tine cu sare pana a doua zi sau cateva ore. Secretul : carnea are mai mult gust.
Intr-un bol omogenizam oul cu un praf de sare, trecem fiecare pastrav si apoi il tavalim prin pesmet. Se pun pastravii in uleiul incins si se prajesc pe ambele parti pana capata o culoare aurie. Se prezinta pe salata verde.

Servire

Preparatul se serveste cald alaturi de garnitura si salata.
Pastrav cu pesmetPastrav cu pesmetPastrav cu pesmetPastrav cu pesmetPastrav cu pesmet
Rate this post
Voteaza
starshiners.ro

Vezi si alte retete delicioase

  • Cotlet de rechin la gratarCotlet de rechin la gratar Ingrediente4 bucati cotlet de rechin, sare, felii de lamaie, usturoi, grasime pentru gratar. […]
  • Hamsi paneHamsi pane Ingrediente300 gr peste hamsi, 2 oua, faina, ulei pentru prajit, lamaie.PrepararePestele hamsi sarat se […]
  • Merluciu prajit cu lamaieMerluciu prajit cu lamaie Ingrediente1 kg de merluciu, sare, ulei, zeama de lamaie, faina.PreparareMerluciu fara intestine se lasa la […]
  • Merluciu cu pilaf de orezMerluciu cu pilaf de orez Ingrediente3 pesti merluciu, 50 gr faina, ulei pentru prajit, sare.PreparareMeluciu fara cap si intestine se […]
  • Scrumbie la gratarScrumbie la gratar Ingrediente 3 pesti scrumbie, sare, lamaie, salata verde. Preparare Pestele se curata se solzi, de […]
  • Peste pane cu ciuperci Peste pane cu ciuperci Ingrediente2 file de peste, 2 oua, faina, sare, ulei pentru prajit, 30 gr unt, 200 gr ciuperci, […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress