Pasta de ton

Ingrediente

1 cutie ton bucati in ulei , 20 gr pesmet, 1 ceapa mica, ulei, sare, zeama de lamaie.

Preparare

Tonul in ulei se pune intr-un bol, se adauga sare si zeama de lamaie cca 1 lingurita si se mixeaza. Pe parcursul omogenizarii se adauga pesmetul si cateva picaturi de ulei. Se mixeaza pana obtinem o pasta omogena. La final se adauga ceapa rasa apoi se mai omogenizeaza cateva minute.

Servire

Se serveste rece. Se foloseste la oua umplute, tartine si sandvisuri pe baza de peste.
Pasta de tonPasta de tonPasta de ton
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Salata de ton cu masline verziSalata de ton cu masline verzi Ingrediente 1 cutie de ton, 20 masline verzi umplute cu ardei, 1 ceapa mica, 1 lingurita de mustar, zeama […]
  • Ton cu pasteTon cu paste Ingrediente1 cutie de ton, 1 cutie de paste, marar, sare, condimente.PreparareSe fierb pastele, se scurg, se […]
  • Pastrav prajitPastrav prajit Ingrediente 1 pastrav, 100 ml ulei, 20 gr faina, sare. Preparare Pastravul curatat se sareaza si se da […]
  • Platica in crusta de malaiPlatica in crusta de malai Ingrediente 3 buc platica , sare, malai, ulei pentru prajit, lamaie, salata verde. Preparare Pestele se […]
  • Caras in crusta de malaiCaras in crusta de malai Ingrediente 1 caras cca 1,5 kg, ulei pentru prajit, sare, malai. Preparare Carasul se curata de solzi,se […]
  • Scrumbie la gratarScrumbie la gratar Ingrediente 3 pesti scrumbie, sare, lamaie, salata verde. Preparare Pestele se curata se solzi, de […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress