Acasa / Retete culinare / Retete de peste / Merluciu prajit cu lamaie

Merluciu prajit cu lamaie

Ingrediente

1 kg de merluciu, sare, ulei, zeama de lamaie, faina.

Preparare

Merluciu fara intestine se lasa la dezghetat, se spala apoi si se portioneaza. Bucatiile se pun intr-un bol, se adauga sare si se lasa cca 30 minute. Se trec apoi prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti. Cand sunt gata se pun intr-un vas cu hatie pergament. Pestele prajit se stropeste cu zeama de lamaie.

Servire

Se serveste cald cu mamaliguta.
Merluciu prajit cu lamaieMerluciu prajit cu lamaieMerluciu prajit cu lamaieMerluciu prajit cu lamaie
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Chefal cu lamaieChefal cu lamaie Ingrediente4 pesti chefal, sare, ulei pentru prajit, 30 gr faina, verdeata, lamaie.PreparareChefalul curatit […]
  • Pastrav prajit in pesmetPastrav prajit in pesmet Ingrediente1,5 kg pastrav, pesmet, ulei pentru prajit, sare, verdeata, lamaie.PrepararePastravii se curata […]
  • Macrou in malaiMacrou in malai Ingrediente1 kg macrou, 200 gr malai, sare, ulei pentru prajit, salata pentru decor.PrepararePestele se […]
  • Pastrav cu pesmetPastrav cu pesmet Ingrediente4 pastravi,1 ou, 200 gr pesmet, ulei pentru parjit, sare, verdeata.PrepararePastravii fara […]
  • Merluciu cu pilaf de orezMerluciu cu pilaf de orez Ingrediente3 pesti merluciu, 50 gr faina, ulei pentru prajit, sare.PreparareMeluciu fara cap si intestine se […]
  • Scrumbie la gratarScrumbie la gratar Ingrediente 3 pesti scrumbie, sare, lamaie, salata verde. Preparare Pestele se curata se solzi, de […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress