Acasa / Retete culinare / Retete de peste / Merluciu cu pilaf de orez

Merluciu cu pilaf de orez

Ingrediente

3 pesti merluciu, 50 gr faina, ulei pentru prajit, sare.

Preparare

Meluciu fara cap si intestine se spala, se portioneaza in bucati de dimensiune potrivita. Se sareaza, se trec prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti. Dupa prajire se pun intr-un bol cu hartie.

Servire

Se serveste cald cu pilaf de orez si sos de rosii.
Merluciu cu pilaf de orez
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Pastrav cu pesmetPastrav cu pesmet Ingrediente4 pastravi,1 ou, 200 gr pesmet, ulei pentru parjit, sare, verdeata.PrepararePastravii fara […]
  • Merluciu prajit cu lamaieMerluciu prajit cu lamaie Ingrediente1 kg de merluciu, sare, ulei, zeama de lamaie, faina.PreparareMerluciu fara intestine se lasa la […]
  • Merluciu cu malai si lamaieMerluciu cu malai si lamaie Ingrediente 3 bucati de peste - merluciu fara cap, malai, ulei pentru prajit, sare, […]
  • Scrumbie la gratarScrumbie la gratar Ingrediente 3 pesti scrumbie, sare, lamaie, salata verde. Preparare Pestele se curata se solzi, de […]
  • Platica in crusta de malaiPlatica in crusta de malai Ingrediente 3 buc platica , sare, malai, ulei pentru prajit, lamaie, salata verde. Preparare Pestele se […]
  • Hamsi paneHamsi pane Ingrediente300 gr peste hamsi, 2 oua, faina, ulei pentru prajit, lamaie.PrepararePestele hamsi sarat se […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress