Acasa / Retete culinare / Retete de peste / Macrou cu sos de lamaie

Macrou cu sos de lamaie

Ingrediente

1 kg macrou, sare, faina , ulei pentru prajit.
Sos: zeama de lamaie, sare, ulei .

Preparare

Pestele se curata, se spala, se portioneaza in bucati egale. Se da sare si se lasa cca 1 ora la rece. Pe o farfurie punem cca 50 gr faina, se trec bucatiile de peste, apoi se prajesc in ulei incins pe ambele parti. Se scot intr-un bol tapetat cu un servet de hartie pentru a se scurge restul de ulei. Sosul de lamaie se obtine din zeama de la o lamaie, sare, cateva picaturi de ulei si cateva picaturi de apa minerala omogenizate.

Servire

Se serveste cald.
Macrou cu sos de lamaie
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Caras cu lamaieCaras cu lamaie Ingrediente6 pesti caras, 100 ml ulei, sare, 30 gr faina, lamaie.PrepararePestele se curata de solzi, […]
  • Chefal cu lamaieChefal cu lamaie Ingrediente4 pesti chefal, sare, ulei pentru prajit, 30 gr faina, verdeata, lamaie.PreparareChefalul curatit […]
  • Stavrid in crusta de malaiStavrid in crusta de malai Ingrediente1 kg de stavrid, sare, lamaie, malai, ulei pentru prajit. Decor: salata verde.PrepararePestele se […]
  • Fitofag cu ciuperciFitofag cu ciuperci Ingrediente1 fitofag la 1,5 kg , 50 gr faina, sare, ulei pentru prajit. Garnitura: ciuperci in saramura, 30 […]
  • Fitofag in crusta de malaiFitofag in crusta de malai Ingrediente1 peste fitofag , sare, malai, ulei pentru prajit, salata verde.PreparareFitofagul curatit de […]
  • Platica in crusta de malaiPlatica in crusta de malai Ingrediente 3 buc platica , sare, malai, ulei pentru prajit, lamaie, salata verde. Preparare Pestele se […]

loading…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress