Hamsi pane

Ingrediente

300 gr peste hamsi, 2 oua, faina, ulei pentru prajit, lamaie.

Preparare

Pestele hamsi sarat se curata cu grija de intestine si capatani, se spala si se pune pe un servet. Se pune uleiul in tigaie si lasam sa se incinga. Fiecare pestisor se trece prin faina, prin ou si se pune la prajit. Se prajeste pe ambele parti si se scoate pe un platou. Se decoreaza cu verdeata.

Servire

Se serveste cu lamaie.
Hamsi pane
Rate this post
Voteaza
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Pastrav cu pesmetPastrav cu pesmet Ingrediente4 pastravi,1 ou, 200 gr pesmet, ulei pentru parjit, sare, verdeata.PrepararePastravii fara […]
  • Peste pane cu ciuperci Peste pane cu ciuperci Ingrediente2 file de peste, 2 oua, faina, sare, ulei pentru prajit, 30 gr unt, 200 gr ciuperci, […]
  • Chefal cu lamaieChefal cu lamaie Ingrediente4 pesti chefal, sare, ulei pentru prajit, 30 gr faina, verdeata, lamaie.PreparareChefalul curatit […]
  • Macrou in malaiMacrou in malai Ingrediente1 kg macrou, 200 gr malai, sare, ulei pentru prajit, salata pentru decor.PrepararePestele se […]
  • Fitofag in crusta de malaiFitofag in crusta de malai Ingrediente1 peste fitofag , sare, malai, ulei pentru prajit, salata verde.PreparareFitofagul curatit de […]
  • Pastrav prajit in pesmetPastrav prajit in pesmet Ingrediente1,5 kg pastrav, pesmet, ulei pentru prajit, sare, verdeata, lamaie.PrepararePastravii se curata […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress