Acasa / Retete culinare / Retete de peste / Fitofag prajit cu usturoi

Fitofag prajit cu usturoi

Ingrediente

2 cotlete de fitofag, 100 ml ulei pentru prajit, sare, usturoi, 40 gr faina.

Preparare

Intr-o tigaie punem uleiul la incins, se adauga cotletul de peste trecut prin faina. Se prajeste pe ambele parti bine, astfel incat sa fie bine prajit. Cand este gata se pune pe farfurie si se toarna peste mujdei.

Servire

Se serveste cu mamaliguta.
Fitofag prajit cu usturoiFitofag prajit cu usturoiFitofag prajit cu usturoi
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Somon prajitSomon prajit Ingrediente2 cotlete de somon, lamaie, sare, piper alb, 100 ml ulei.PreparareSomonul se curata, se spala, se […]
  • Pastrav prajitPastrav prajit Ingrediente 1 pastrav, 100 ml ulei, 20 gr faina, sare. Preparare Pastravul curatat se sareaza si se da […]
  • Hamsi paneHamsi pane Ingrediente300 gr peste hamsi, 2 oua, faina, ulei pentru prajit, lamaie.PrepararePestele hamsi sarat se […]
  • Merluciu cu malai si lamaieMerluciu cu malai si lamaie Ingrediente 3 bucati de peste - merluciu fara cap, malai, ulei pentru prajit, sare, […]
  • Tartine caviarTartine caviar Ingrediente 6 felii de paine, 40 gr unt, 60 gr caviar. Pentru decor: ridichii, rosie, […]
  • Chiftelute din peste cu ciuperciChiftelute din peste cu ciuperci Ingrediente1 file de pangasius, 5 ciuperci, sare, 1 ceapa, pesmet, 1 ou, ulei, salata verde.PreparareCeapa […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress