Acasa / Retete culinare / Retete de peste / Fitofag la cuptor

Fitofag la cuptor

Ingrediente

4 cotlete de fitofag, sare, condimente pentru peste, ulei.

Preparare

Cotletele de fitofag se condimenteaza, se sareaza si se pun intr-o tava din Yena. Peste peste se adauga cca 100 ml ulei, 1 pahar cu apa si introducem tava la cuptor. Se lasa cca 30 minute la foc potrivit.
Se intoarce pe ambele parti. Cand este gata se pune pe farfurie alaturi de garnitura de cartofi natur.

Servire

Se serveste cald cu garnitura de cartofi natur.
Fitofag la cuptor
Fitofag la cuptor , 4.4 out of 5 based on 5 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.4 (5 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Macrou marinat Macrou marinat Ingrediente2 pesti macrou, 30 ml ulei, 1 lamaie, sare, piper boabe,foi dafin, 1 ceapa, 30 ml […]
  • Macrou cu sos de lamaieMacrou cu sos de lamaie Ingrediente1 kg macrou, sare, faina , ulei pentru prajit. Sos: zeama de lamaie, sare, ulei .PrepararePestele […]
  • Peste la cuptor cu cartofiPeste la cuptor cu cartofi Ingrediente2 bucati de fitofag, 4 cartofi, sare, piper, ulei.PreparareCartofii se spala, se curata de coaja, […]
  • Cod la cuptor cu usturoiCod la cuptor cu usturoi Ingrediente1 kg cod, 1 legatura de usturoi verde, sare, 1 lamaie, 50 ml ulei, condimente pentru […]
  • Conserva de pesteConserva de peste Ingrediente 1 kg peste caras, ulei pentru prajit, sare, otet, foi dafin, piper. Preparare Pestele se […]
  • Pangasius in sos de mustarPangasius in sos de mustar Ingrediente 4 file de pangasius, sare, ulei pentru prajit. Sos pane: 2 oua, faina, apa, sare. Sos mustar: […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress