Acasa / Retete culinare / Retete de peste / Fitofag in crusta de malai

Fitofag in crusta de malai

Ingrediente

1 peste fitofag , sare, malai, ulei pentru prajit, salata verde.

Preparare

Fitofagul curatit de intestine si solzi , se portioneaza in bucati potrivite. Se presara cu sare , se da prin malai si se prajeste pe ambele parti intr-o tigaie cu ulei incins. Cand este gata se serveste cu salata verde si lamaie.
Fitofag in crusta de malaiFitofag in crusta de malaiFitofag in crusta de malaiFitofag in crusta de malaiFitofag in crusta de malai
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Pastrav prajit in pesmetPastrav prajit in pesmet Ingrediente1,5 kg pastrav, pesmet, ulei pentru prajit, sare, verdeata, lamaie.PrepararePastravii se curata […]
  • Peste prajit cu malaiPeste prajit cu malai Ingrediente Peste prajit cu malai 500 gr peste baby hering, sare, un praf piper, malai, ulei pentru […]
  • Pastrav prajitPastrav prajit Ingrediente 1 pastrav, 100 ml ulei, 20 gr faina, sare. Preparare Pastravul curatat se sareaza si se da […]
  • Platica in crusta de malaiPlatica in crusta de malai Ingrediente 3 buc platica , sare, malai, ulei pentru prajit, lamaie, salata verde. Preparare Pestele se […]
  • Chefal cu lamaieChefal cu lamaie Ingrediente4 pesti chefal, sare, ulei pentru prajit, 30 gr faina, verdeata, lamaie.PreparareChefalul curatit […]
  • Hamsi paneHamsi pane Ingrediente300 gr peste hamsi, 2 oua, faina, ulei pentru prajit, lamaie.PrepararePestele hamsi sarat se […]

kalapod.net%20

1 Comentariu

  1. De obicei eu il dau inainte prin ou si pe urma prin malai, dar am sa incerc si fara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress