Acasa / Retete culinare / Retete de peste / Crap cu mujdei de usturoi

Crap cu mujdei de usturoi

Ingrediente

1 crap, 100 ml ulei, sare, usturoi.

Preparare

Crapul curatat de intestine se unge cu ulei, se sareaza si se pune intr-un vas de Yena la cuptor. Se lasa pana se patrunde bine. Separat se piseaza usturoiul , se amesteca cu sare, ulei si putina smanatana. Se amesteca bine. Se scoate crapul din cuptor , se pune pe o farfurie si se adauga deasupra mujdeiul.

Servire

Se serveste cald, dupa preferinte cu mamaliguta.
Crap cu mujdei de usturoi
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Crap la cuptor cu mamaligutaCrap la cuptor cu mamaliguta Ingrediente1 crap mare, mamaliguta, smantana, marar uscat, vegeta, sare, 50 ml ulei.PreparareCrapul se […]
  • Caras la cuptor cu salata verdeCaras la cuptor cu salata verde Ingrediente1 caras - 700 gr, 80 ml ulei, sare, salata verde.PrepararePestele se curata de solzi, se spala , […]
  • Merluciu prajit cu lamaieMerluciu prajit cu lamaie Ingrediente1 kg de merluciu, sare, ulei, zeama de lamaie, faina.PreparareMerluciu fara intestine se lasa la […]
  • Pastrav prajit in pesmetPastrav prajit in pesmet Ingrediente1,5 kg pastrav, pesmet, ulei pentru prajit, sare, verdeata, lamaie.PrepararePastravii se curata […]
  • Chefal cu lamaieChefal cu lamaie Ingrediente4 pesti chefal, sare, ulei pentru prajit, 30 gr faina, verdeata, lamaie.PreparareChefalul curatit […]
  • Macrou in malaiMacrou in malai Ingrediente1 kg macrou, 200 gr malai, sare, ulei pentru prajit, salata pentru decor.PrepararePestele se […]




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress