Acasa / Retete culinare / Retete de peste / Cotlet de rechin la gratar

Cotlet de rechin la gratar

Ingrediente

4 bucati cotlet de rechin, sare, felii de lamaie, usturoi, grasime pentru gratar.

Preparare

Cotletul de rechin se tine inainte de a se frige intr-un bol cu usturoi pisat si sare. Se pune la fript pe un gratar incins care a fost uns inainte. Se frige pe ambele parti. Trebuie sa avem grija sa il desprindem cu un cutit cu lama mai lata in cazul in care se lipeste de gratar.

Servire

Se serveste cu lamaie.

Sugestii

Reteta in imagini o gasiti pe http://bucatariaromanesaca.blogspot.com

Sugestii

Reteta in imagini o gasiti pe http://bucatariaromanesaca.blogspot.com
Cotlet de rechin la gratar
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Pastrav cu pesmetPastrav cu pesmet Ingrediente4 pastravi,1 ou, 200 gr pesmet, ulei pentru parjit, sare, verdeata.PrepararePastravii fara […]
  • Stavrid in crusta de malaiStavrid in crusta de malai Ingrediente1 kg de stavrid, sare, lamaie, malai, ulei pentru prajit. Decor: salata verde.PrepararePestele se […]
  • Pastrav cu cartofi auriiPastrav cu cartofi aurii Ingrediente1 pastrav,1 lamaie,1 lingura faina,3 cartofii,sare si piperPrepararePastravul se eviscereaza dupa […]
  • Macrou in malaiMacrou in malai Ingrediente1 kg macrou, 200 gr malai, sare, ulei pentru prajit, salata pentru decor.PrepararePestele se […]
  • Fitofag prajit cu usturoiFitofag prajit cu usturoi Ingrediente 2 cotlete de fitofag, 100 ml ulei pentru prajit, sare, usturoi, 40 gr faina. Preparare Intr-o […]
  • Mreana in crusta picantaMreana in crusta picanta Ingrediente1 -1,2 kg peste mreana, sare, pesmet, boia de ardei iute, ulei pentru prajit, salata verde, […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress