Acasa / Retete culinare / Retete de peste / Chefal cu lamaie

Chefal cu lamaie

Ingrediente

4 pesti chefal, sare, ulei pentru prajit, 30 gr faina, verdeata, lamaie.

Preparare

Chefalul curatit de intestine si spalat se portioneaza in bucati de marime potrivita. Se sareaza si se tine cca 1 ora la rece. Separat intr-o tigaie punem uleiul la incins, si adaugam bucatile de peste trecute prin faina. Se prajeste bine pe ambele parti apoi se pune pe un platou alaturi de felii de lamaie si verdeata.

Servire

Se serveste cald cu zeama de lamaie.
Chefal cu lamaie
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Platica in crusta de malaiPlatica in crusta de malai Ingrediente 3 buc platica , sare, malai, ulei pentru prajit, lamaie, salata verde. Preparare Pestele se […]
  • Merluciu prajit cu lamaieMerluciu prajit cu lamaie Ingrediente1 kg de merluciu, sare, ulei, zeama de lamaie, faina.PreparareMerluciu fara intestine se lasa la […]
  • Macrou in malaiMacrou in malai Ingrediente1 kg macrou, 200 gr malai, sare, ulei pentru prajit, salata pentru decor.PrepararePestele se […]
  • Fitofag cu ciuperciFitofag cu ciuperci Ingrediente1 fitofag la 1,5 kg , 50 gr faina, sare, ulei pentru prajit. Garnitura: ciuperci in saramura, 30 […]
  • Hamsi paneHamsi pane Ingrediente300 gr peste hamsi, 2 oua, faina, ulei pentru prajit, lamaie.PrepararePestele hamsi sarat se […]
  • Fitofag in crusta de malaiFitofag in crusta de malai Ingrediente1 peste fitofag , sare, malai, ulei pentru prajit, salata verde.PreparareFitofagul curatit de […]




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress