Acasa / Retete culinare / Retete de peste / Caras la cuptor cu salata verde

Caras la cuptor cu salata verde

Ingrediente

1 caras – 700 gr, 80 ml ulei, sare, salata verde.

Preparare

Pestele se curata de solzi, se spala , se curata de intestine, se spala si se portioneaza in bucati de dimensiunea dorita. Se lasa de seara pana dimineata la sare.
Intr-un vas termorezistent se adauga uleiul, si bucatile de caras. Se introduce in cuptorul incalzit , se lasa lpana se patrunde si capata o crusta coapta. Cand este gata se prezinta pe un platou cu salata verde.

Servire

Se serveste cald cu sos.
Caras la cuptor cu salata verdeCaras la cuptor cu salata verde
Rate this post
Voteaza
 

Vezi si alte retete delicioase

  • Crap la cuptor cu mamaligutaCrap la cuptor cu mamaliguta Ingrediente1 crap mare, mamaliguta, smantana, marar uscat, vegeta, sare, 50 ml ulei.PreparareCrapul se […]
  • Crap cu mujdei de usturoiCrap cu mujdei de usturoi Ingrediente 1 crap, 100 ml ulei, sare, usturoi. Preparare Crapul curatat de intestine se unge cu ulei, se […]
  • Platica in crusta de malaiPlatica in crusta de malai Ingrediente 3 buc platica , sare, malai, ulei pentru prajit, lamaie, salata verde. Preparare Pestele se […]
  • Scrumbie la gratarScrumbie la gratar Ingrediente 3 pesti scrumbie, sare, lamaie, salata verde. Preparare Pestele se curata se solzi, de […]
  • Pastrav prajit in pesmetPastrav prajit in pesmet Ingrediente1,5 kg pastrav, pesmet, ulei pentru prajit, sare, verdeata, lamaie.PrepararePastravii se curata […]
  • Fitofag in crusta de malaiFitofag in crusta de malai Ingrediente1 peste fitofag , sare, malai, ulei pentru prajit, salata verde.PreparareFitofagul curatit de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress