Acasa / Retete culinare / Peste pane

Peste pane

Ingrediente Peste pane

3   buc file de peste , 2 oua, faina, pesmet, ulei pentru prajit, sare si piper dupa gust.

Preparare Peste pane

  • File-urile de peste se portioneaza in bucati potrivite, se presara cu sare  apoi se tin la rece cca 30 min.
  • Ouale se bat cu sare si piper dupa gust , intr-o farfurie se pune pesmet, in alta farfurie se pune faina.
  •  Bucatile de peste se trec prin faina, prin ou batut apoi prin pesmet.
  • Se pun intr-o tigaie cu ulei incins si se prajesc bine pe ambele parti. Se scot pe o farfurie tapetata cu servet absorbant pentru a indeparta surplusul de grasime.

Se servesc calde cu lamaie alaturi de garnitura.

Pofta Buna!

Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • File de macrou paneFile de macrou pane Ingrediente 6 buc file de macrou congelat , 3 oua, 3 linguri de faina, sare, piper dupa gust, ulei pentru […]
  • Peste in pesmet Peste in pesmet Ingrediente Peste in pesmet 3 file pangasius, 150 gr pesmet, 50 gr unt, sare si piper dupa gust, 1/2 […]
  • Peste la cuptor cu lamaiePeste la cuptor cu lamaie Ingrediente Peste la cuptor cu lamaie 6  buc trunchi de  macrou, 12  felii de lamaie, 40 ml ulei de […]
  • Pui cu susanPui cu susan Ingrediente Pui cu susan 1 piept de pui dezosat, 2 oua, 3 linguri de  faina, 150 gr susan, sare si piper […]
  • Saramura de pesteSaramura de peste O reteta cu arome de vara ! Cea mai buna saramura de peste , reteta este simpla si extrem de […]
  • Peste la tigaiePeste la tigaie Ingrediente - Peste la tigaie 3  fileuri de pangasius, 4-5 catei de usturoi, 50 ml ulei, sare si piper dupa […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress