Acasa / Retete culinare / Peste la tigaie

Peste la tigaie

Ingrediente – Peste la tigaie

3  fileuri de pangasius, 4-5 catei de usturoi, 50 ml ulei, sare si piper dupa gust, zeama de la 1 lamaie.




Mod de preparare –Peste la tigaie

  1. Uleiul se pune intr-o tigaie teflonata impreuna cu usturoiul taiat rondele la foc mic. Dupa cateva momente se adauga pestele, zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.
  2. Se acopera tigaia si se lasa cca 6-8 min pe fiecare parte.
  3. Se scoate pestele pe farfurie, se adauga sos din tigaie, se presara cu piper si se decoreaza cu felii de lamaie.
  4. Se serveste cu salata verde .

Pofta Buna!



Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Peste la tigaie, 4.1 out of 5 based on 7 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.1 (7 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Ciorba de peste cu rosiiCiorba de peste cu rosii Ideala in orice sezon , recomandata pentru un pranz sanatos ! Ingrediente Ciorba de peste cu rosii - 6 […]
  • Hering cu rosii si usturoiHering cu rosii si usturoi Ingrediente Hering cu rosii si usturoi 1 kg hering (baby), 8 catei usturoi, 4 rosii , ulei , 100 gr […]
  • Plachie de pestePlachie de peste Ingrediente 4 portii - Plachie de peste 3  buc  macrou, 5 cepe,  50 ml ulei , o jumatate de ardei rosu, 0 […]
  • Ghiveci de pesteGhiveci de peste Ingrediente Ghiveci de peste 500 gr peste (merluciu)  , 1 morcov, 2 cepe mari, 1 pastarnac, 100 gr […]
  • Peste la gratarPeste la gratar Foarte gustos si sanatos pentru organismul uman, pestele este indicat sa fie consumat cat mai des. Cea mai […]
  • Saramura de pesteSaramura de peste O reteta cu arome de vara ! Cea mai buna saramura de peste , reteta este simpla si extrem de […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress