Acasa / Retete culinare / Peste la cuptor cu lamaie

Peste la cuptor cu lamaie

Ingrediente Peste la cuptor cu lamaie

6  buc trunchi de  macrou, 12  felii de lamaie, 40 ml ulei de masline, sare si piper dupa gust.




Mod de prepararePeste la cuptor cu lamaie

  • Bucatile de peste se spala  , se tamponeaza cu un servet absorbant apoi  se   presara cu sare si  piper (si  in interior).
  • Se lasa la rece cca  30 de min . In fiecare bucata de peste se pun cate 2 felii de lamaie.
  • Fiecare bucata de peste se pune pe hartie de copt, se adauga cateva picaturi de ulei, se unge usor apoi se impacheteaza.
  • Se pun intr-o tava si se introduc in cuptorul incalzit  la 160  pentru 25-30 min.
  • Cand sunt gata , se scot din hartie cu grija si se servesc alaturi de garnitura.

Pofta Buna!

Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Peste cu ciuperci la cuptorPeste cu ciuperci la cuptor Preparatele la cuptor sunt usor de pregatit, iar rezultatul este de fiecare data absolut delicios. O […]
  • Peste panePeste pane Ingrediente Peste pane 3   buc file de peste , 2 oua, faina, pesmet, ulei pentru prajit, sare si piper dupa […]
  • Peste in pesmet Peste in pesmet Ingrediente Peste in pesmet 3 file pangasius, 150 gr pesmet, 50 gr unt, sare si piper dupa gust, 1/2 […]
  • File de macrou paneFile de macrou pane Ingrediente 6 buc file de macrou congelat , 3 oua, 3 linguri de faina, sare, piper dupa gust, ulei pentru […]
  • Saramura de pesteSaramura de peste O reteta cu arome de vara ! Cea mai buna saramura de peste , reteta este simpla si extrem de […]
  • Salata de paste cu tonSalata de paste cu ton Salata de paste cu ton este o reteta usoara , simpla si foarte gustoasa. Pentru acesta reteta am ales […]




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress