Acasa / Retete culinare / Peste in sos de rosii

Peste in sos de rosii

Ingrediente Peste in sos de rosii

4 buc file peste, pulpa de rosii  (6 rosii), 50 ml ulei, 3  catei usturoi, 1 ceapa, piper si sare, dupa gust, 1 foaie de dafin.




Mod de preparare Peste in sos de rosii

  1. Intr-o cratita se caleste ceapa , taiata marunt.
  2. Dupa cateva minute se adauga pulpa de rosii si se lasa sa fiarba la foc mic cca 10 min. Fiecare file de peste se taie in 3 bucati .
  3. Pestele se introduce in sos, se adauga foaia de dafin, sare si piper dupa gust.  Se lasa sa fiarba la foc mic , acoperit,  pentru max 10 min.
  4. Inainte de a lua de pe foc cratita  se adauga usturoiul zdrobit. Se stinge focul si se acopera cratita, max 5 min (pentru aromare).

Se serveste cu lamaie.

Pofta Buna!

5 (100%) 1 voturi
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Peste cu lamaie in sos de rosiiPeste cu lamaie in sos de rosii Peste cu lamaie in sos de rosii, ce poate fi mai bun ? Ideal pentru masa de pranz sau cina ! Ingrediente 4 […]
  • Pulpe de pui in sos de rosiiPulpe de pui in sos de rosii Ingrediente 1 kg pulpe de pui, pulpa de la 5 rosii mari, 1 ceapa, 100 ml ulei, piper, sare, patrunjel […]
  • Peste panePeste pane Ingrediente Peste pane 3   buc file de peste , 2 oua, faina, pesmet, ulei pentru prajit, sare si piper dupa […]
  • Plachie de pestePlachie de peste Ingrediente 4 portii - Plachie de peste 3  buc  macrou, 5 cepe,  50 ml ulei , o jumatate de ardei rosu, 0 […]
  • Ghiveci de pesteGhiveci de peste Ingrediente Ghiveci de peste 500 gr peste (merluciu)  , 1 morcov, 2 cepe mari, 1 pastarnac, 100 gr […]
  • Peste la tigaiePeste la tigaie Ingrediente - Peste la tigaie 3  fileuri de pangasius, 4-5 catei de usturoi, 50 ml ulei, sare si piper dupa […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress