Acasa / Retete culinare / Peste in pesmet

Peste in pesmet

Ingrediente Peste in pesmet

3 file pangasius, 150 gr pesmet, 50 gr unt, sare si piper dupa gust, 1/2 legatura  patrunjel proaspat, felii  de lamaie pentru servit (optional)

Preparare Peste in pesmet

  1. Intr-un bol se amesteca pesmetul, sare, piper si patrunjelul maruntit.
  2. Fileurile de pangasius le taiem in bucati potrivite. Se ung cu unt topit apoi se trec prin compozitia de pesmet.
  3. Bucatile de peste se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduc in cuptorul incins pentru 20-25 min- 200 C , pana capata o crusta aurie.  Dupa coacere,  bucatile de peste pe scot pe servetele absorbante.

Se serveste cald sau rece, dupa preferinta  cu lamaie sau sos de usturoi.

Pofta Buna!

Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Peste panePeste pane Ingrediente Peste pane 3   buc file de peste , 2 oua, faina, pesmet, ulei pentru prajit, sare si piper dupa […]
  • Saramura de pesteSaramura de peste O reteta cu arome de vara ! Cea mai buna saramura de peste , reteta este simpla si extrem de […]
  • Peste cu sos de smantanaPeste cu sos de smantana Ingrediente  Peste cu sos de smantana 1 kg peste file (merluciu), 100 gr faina , ulei pentru prajit, sare […]
  • Salata de paste cu tonSalata de paste cu ton Salata de paste cu ton este o reteta usoara , simpla si foarte gustoasa. Pentru acesta reteta am ales […]
  • Peste la cuptor cu lamaiePeste la cuptor cu lamaie Ingrediente Peste la cuptor cu lamaie 6  buc trunchi de  macrou, 12  felii de lamaie, 40 ml ulei de […]
  • Hamsii prajiteHamsii prajite Ingrediente- Hamsii prajite 500 gr   hamsii  , 100 gr  faina ,  ulei pentru prajit, piper si sare dupa […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress