Acasa / Retete culinare / Pate de casa din ficat de porc

Pate de casa din ficat de porc

Ingrediente Pate de casa din ficat de porc

500 gr  ficat de porc, 1 lingurita ulei, 1 ceapa, 50 gr unt, sare, piper , cimbru, 3 catei de usturoi, 1 lingurita de smantana.

Mod de preparare Pate de casa din ficat de porc

  1. Ceapa se pune la calit in ulei , se adauga ficatul si se lasa pana se prajeste bine.
  2. Se adauga untul , usturoiul maruntit , cimbru , sare si piper,  dupa gust. Se amesteca iar dupa 1 min se ia de pe foc si se lasa cateva momente , sa se racoreasca.
  3. Se pune in blender impreuna cu smantana si se mixeaza , pana obtinem o compozitie omogena.
  4. Se pune la rece si se acopera cu folie alimentara.

Se pastreaza maxim 1-2 zile, la rece.

Pofta Buna!

Pate de casa din ficat de porc, 4.1 out of 5 based on 10 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.1 (10 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Chec aperitiv cu maslineChec aperitiv cu masline Ingrediente  Chec aperitiv cu masline 200 gr  muschi de porc  taiat cuburi , 250 g cascaval ras, 4 oua […]
  • Pateu de casa din ficatei de puiPateu de casa din ficatei de pui Pateul de casa din ficatei de pui este o varianta potrivita pentru micul dejun, cu paine prajita sau lipie, […]
  • Pate de ciuperciPate de ciuperci Pate de casa din ciuperci , o gustare rapida intr-o zi de post ! Ingrediente 4 portii/ Timp - 1 ora. 500 […]
  • Rulada de pui cu morcovRulada de pui cu morcov Ingrediente 1 piept de pui, 1 ou, 5 gr gelatina, sare, piper, 2 morcovi. Preparare Morcovii se curata si […]
  • Aperitiv cu ardei si branzaAperitiv cu ardei si branza Ingrediente Aperitiv cu ardei si branza 2 ardei grasi si rosii, 1 ceapa, 100 gr telemea de capra, 100 gr […]
  • Placinta cu carnePlacinta cu carne Ingrediente 1 pachet foi de placinta , 50ml ulei, 200 ml lapte, 1 ou, susan . Umplutura: 300 gr […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress