Acasa / Retete culinare / Retete de paste / Paste cu carne de porc si parmezan

Paste cu carne de porc si parmezan

Ingrediente

300 gr paste, sare, 5 ml ulei;
Sos: 400 gr carne de porc tocata, 80 gr parmezan, sare, 20 ml ulei, 40 gr pasta de rosii, cimbru, piper, 1 ceapa, verdeata.

Preparare

Intr-o tigaie punem carnea tocata de porc la prajit in ulei. Se prajeste la foc potrivit pana devine aurie pe ambele parti. Se adauga apoi o ceapa rasa, pasta de rosii 200 ml apa calda si lasam sa fiarba la foc mic. Cand carnea s-a inmuiat se adauga cimbru, piper si sare dupa gust.
Pastele se fierb in apa cu sare si ulei cca 10 minute. Cand sunt gata se trec sub un jet de apa rece si se scurg. Pentru servire se pun paste pe farfurie sau platou si adaugam deasupra sosul, presaram cu parmezan si verdeata, sau amestecam parmezanul, verdeata, sosul si pastele. Cum doriti 🙂

Servire

Se servesc fierbinti presarate cu parmezan si verdeata tocata.
Paste cu carne de porc si parmezanPaste cu carne de porc si parmezanPaste cu carne de porc si parmezanPaste cu carne de porc si parmezanPaste cu carne de porc si parmezanPaste cu carne de porc si parmezan
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Paste cu boia si maslinePaste cu boia si masline Ingrediente 300 gr paste (forma o alegeti dupa preferinta), sare, 50 gr margarina, sare si piper dupa gust […]
  • Farfalle cu legumeFarfalle cu legume Ingrediente 3 portii- 300 gr farfalle, 1 ceapa, 50 ml ulei de masline, 1 morcov, 1 ardei gogosar rosu, 1 […]
  • Paste cu sos de rosiiPaste cu sos de rosii Legume proaspete si aromate intr-un minunat sos! O reteta simpla dar extrem de gustoasa, ideala pentru masa […]
  • Paste cu carne de puiPaste cu carne de pui Ingrediente 500 gr paste forma preferata, 300 gr carne de pui, pulpa de la 3 rosii, 1 ceapa, patrunjel […]
  • Paste cu ciuperciPaste cu ciuperci Ingrediente Paste cu ciuperci 400 gr paste (penne), 50 gr unt, 50 ml lapte, 50 ml ulei, 300 gr ciuperci, […]
  • Paste cu ciuperci de padurePaste cu ciuperci de padure Ingrediente300 gr spaghete Barilla, 200 gr ciuperci de padure in saramura, 50 gr cascaval, 30 bulion, 1 […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress