Acasa / Retete culinare / Paste cu sos

Paste cu sos

Ingrediente Paste cu sos

300 gr paste tip spaghete
Sos- 40 ml ulei, 1 ceapa mare,  pulpa  de la 5 rosii, 1 lingura pasta de tomate, 4 catei de usturoi, 1 lingurita de zahar, 40 ml apa calda, cimbru uscat, sare si piper dupa gust.

Preparare Paste cu sos

    1. Ceapa taiata marunt  se caleste in ulei incins pana devine sticloasa. Se adauga apa si se lasa sa fiarba pana scade.
    2. Se adauga pulpa de rosii, pasta de tomate, usturoiul si zaharul.
    3. Se lasa sa fiarba 5 min apoi se adauga sare, piper si cimbru.
    4. Se lasa sa fiarba la foc mic cca 10-12 min, pana incepe sa se ingroase. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet ( in acelasi timp cu prepararea sosului).
    5. Pastele fierte se scurg  de apa apoi se amesteca cu sosul.

Se servesc calde.

Pofta Buna!

Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Pate de naut cu susanPate de naut cu susan Nautul este o leguminoasa plina de fibre, vitamine si minerale esentiale pentru organismul uman. In plus, […]
  • Icre de fasole Icre de fasole Ingrediente Icre de fasole 200 g fasole alba boabe, 100 ml ulei, 1 ceapa alba, 1 lingurita zeama de […]
  • Gogosi cu dulceata de afineGogosi cu dulceata de afine Ingrediente 1 kg faina, 1 pliculet de drojdie uscata, un praf de sare, 50 gr zahar, zahar vanilat, ulei […]
  • Cartofi cu sos de rosiiCartofi cu sos de rosii Ingrediente 6 cartofi mari Sos: 4 rosii,50 ml ulei, 1 ceapa, 4 catei usturoi, 10 gr zahar, sare, piper, […]
  • Cartofi auriiCartofi aurii Cei mai buni cartofi la cuptor. In crusta crocanta de malai si boia , cartofii aurii sunt extrem de gustosi […]
  • Supa de rosiiSupa de rosii Ingrediente - Supa de rosii 500 gr rosii, 50 ml ulei, 1 ceapa, 1 morcov, 1 telina mica, 1 radacina de […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress