Paste cu sos de rosii

Paste cu sos de rosii
Ingrediente:

250 gr paste
400 ml pulpa de rosii
2 catei usturoi
2 linguri ulei
1 bucata ceapa rosie
1 bucata ardei gogosar
50 ml apa
dupa gust busuioc uscat, cimbru
dupa gust piper, sare
1 lingurita zahar

Timp preparare

40 minute

Nr. portii

3

5/5 - (8 votes)

Mod de Preparare Paste cu sos de rosii

Curatam ceapa , usturoiul si apoi le taiem marunt.

Ardeiul gogosar se curata si se da pe razatoare.

Intr-o cratita se pune uleiul la incins , adaugam ceapa, usturoiul , ardeiul si un praf de sare.

Paste cu sos de rosii

Lasam pe foc  pana legumele devin moi. Amestecam periodic.

Paste cu sos de rosii

Adaugam pulpa de rosii, apa, zaharul si amestecam.

Acoperim cratita si lasam sa fiarba la foc mic , cca 20-25 minute , amestecand  periodic.

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet, se scurg si se adauga peste sos.

Paste cu sos de rosii

Amestecam usor si se servesc imediat.

Pofta Buna!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *