Acasa / Retete culinare / Retete de paste

Retete de paste

Paste cu ciuperci

Ingrediente Paste cu ciuperci 400 gr paste (penne), 50 gr unt, 50 ml lapte, 50 ml ulei, 300 gr ciuperci, 100 gr smantana 18 % , 1 ceapa, piper si sare dupa gust. pentru servire – cascaval ras Mod de preparare Paste cu ciuperci Pastele se fierb conform instructiunilor de ...

Citeste »

Paste cu leurda

Ingrediente Paste cu leurda 500 gr paste, sare si piper dupa gust, sos de leurda Mod de preparare Paste cu leurda Punem pastele la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj – timp de fierbere, etc.. Dupa fierbere pastele se scurg de apa si se pun intr-un bol. Adaugam sosul , ...

Citeste »

Paste cu dovlecei

Ingrediente Paste cu dovlecei -2 portii 2  dovlecei , 250 gr paste (spaghete),  3 rosii potrivite, 50 ml ulei, 1 ceapa, 100 gr cascaval , sare , oregano uscat si piper dupa gust. Preparare Paste cu dovlecei Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Dovleceii ii taiem rondele, ii ...

Citeste »

Macaroane cu carne

Ingrediente- Macaroane cu carne 500 gr macaroane, 400 gr carne tocata de pui, 1 ceapa mare, 1 ardei rosu, 1 lingurita boia dulce, 1/4 lingurita piper negru macinat, 50 ml ulei, 100 ml apa fiarta, 100 gr cascaval, sare. Mod de preparare Intr-o cratita se pun 3 l de apa ...

Citeste »

Paste cu ciuperci de padure

Ingrediente 300 gr spaghete Barilla, 200 gr ciuperci de padure in saramura, 50 gr cascaval, 30 bulion, 1 ceapa, sare, piper, 20 ml ulei. Preparare Spaghetele se fierb in apa cu sare si cateva picaturi de ulei cca 10 minute, se clatesc si se tin 10 minute in apa rece. ...

Citeste »

Paste cu carne de porc si parmezan

Ingrediente 300 gr paste, sare, 5 ml ulei; Sos: 400 gr carne de porc tocata, 80 gr parmezan, sare, 20 ml ulei, 40 gr pasta de rosii, cimbru, piper, 1 ceapa, verdeata. Preparare Intr-o tigaie punem carnea tocata de porc la prajit in ulei. Se prajeste la foc potrivit pana ...

Citeste »

Paste cu carne de pui

Ingrediente 500 gr paste forma preferata, 300 gr carne de pui, pulpa de la 3 rosii, 1 ceapa, patrunjel verde, 3 oua, sare, piper, cascaval, 15 ml ulei. Preparare Pastele se fierb in apa cu sare si cateva picaturi de ulei, cca 10 min. Dupa fierbere se pun intr-o sita ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress