Acasa / Retete culinare / Pastai cu usturoi

Pastai cu usturoi

Ingrediente Pastai cu usturoi

500 gr fasole, 40 ml ulei, 1 ceapa, 5 catei usturoi, sare dupa gust.

Decor: patrunjel verde.

Preparare Pastai cu usturoi

  1. Fasolea se curata, se spala si  se rupe bucati.Se fierbe cca 15 min, la foc mic.
  2. Intr-o cratita se pune uleiul,  ceapa taiata marunt si 50 ml apa calda. Se fierbe cca  5 min, apoi se adauga fasolea si se amesteca. Se lasa sa fiarba cateva momente, se adauga usturoiul pisat si se amesteca bine.

Se serveste ca mancare sau garnitura cu patrunjel taiat marunt . Este o bunatate!

Pofta Buna!

Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Orez cu rosiiOrez cu rosii Orez cu legume, cremos si savuros ! Ideal ca fel principal intr-o zi de post sau garnitura perfecta pentru […]
  • Mancare de conopida cu ciuperciMancare de conopida cu ciuperci Ingrediente 1 kg conopida, 200 gr ciuperci  proaspete, 100 gr unt, 50 gr faina, 500 ml lapte, sare si piper […]
  • Muschiulet de porc cu ciuperci si sos de rosii!Muschiulet de porc cu ciuperci si sos de rosii! Ingrediente Muschiulet de porc cu ciuperci si sos de rosii 1 muschiulet de porc - cca 450 gr, 400 gr […]
  • Tocanita de pipote si inimiTocanita de pipote si inimi Ingrediente Tocanita de pipote si inimi 2 caserole pipote si inimi de pui,2 cepe , 1 ardei gras verde, 1 […]
  • Iahnie de dovleceiIahnie de dovlecei Mancare de dovlecei , o reteta usoara , ieftina si extrem de gustoasa! Este sezonul dovleceilor , profitati […]
  • Cartofi la cuptorCartofi la cuptor Ingrediente 5 cartofi, 2 rosii, 1 ardei, 1 ceapa, 50 ml ulei, delicat de legume, sare si piper dupa […]




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress