Acasa / Retete culinare / Pasta de peste

Pasta de peste

Pasta de peste  este un aperitiv extrem de gustos si nelipsit de la mesele festive.

Pentru acesta reteta am ales  conserva Eva Ton bucati in ulei  de masline . Bucati suculente de ton in ulei de masline , o bunatate!

 

Ingrediente Pasta de peste

1 conserva Eva ton in ulei de masline  (160 gr) , 1/2 ceapa rosie medie , 80 gr unt ( la temperatura camerei), 2 fire patrunjel verde, 1/2 lingurita zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.




 

Mod de Preparare Pasta de peste

  1. Scurgem uleiul si maruntim bucatile de ton.
  2. Adaugam ceapa rosie taiata marunt, untul, patrunjelul taiat marunt, zeama de lamaie , sare si piper dupa gust.
  3. Mixam pana obtinem o compozitie omogena.

Se serveste  cu paine prajita.

Pofta Buna!

4.6 (92%) 5 voturi
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Pui cu susanPui cu susan Ingrediente Pui cu susan 1 piept de pui dezosat, 2 oua, 3 linguri de  faina, 150 gr susan, sare si piper […]
  • Rulada de cascavalRulada de cascaval Rulada de cascaval este un aperitiv aspectuos, usor de preparat si foarte gustos. Poate fi umpluta cu […]
  • Oua umplute maioneza si verdeataOua umplute maioneza si verdeata Ouale umplute reprezinta un aperitiv apreciat de romani, in special la ocaziile festive si sarbatorile […]
  • Pastrama rapida de puiPastrama rapida de pui O alternative mult mai gustoasa si sanatoasa la mezelurile din comert, pastrama de pui este usor de […]
  • Salata de paste cu tonSalata de paste cu ton Salata de paste cu ton este o reteta usoara , simpla si foarte gustoasa. Pentru acesta reteta am ales […]
  • Crema de branza cu ceapa verdeCrema de branza cu ceapa verde Ingrediente 250 gr  branza proaspata de capra La Colline, 50 ml smantana, 1 legatura de ceapa verde, 20 gr […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress