Acasa / Retete culinare / Pasta de jumari

Pasta de jumari

Pasta de jumari, un aperitiv delicios,  mai ales  in perioada Sarbatorilor de Iarna.

 

Ingrediente Pasta de jumari

300 gr jumari , 1 ceapa rosie de marime medie, piper , sare  si boia de ardei dupa gust.

 





Preparare Pasta de jumari

Jumarile se trec prin masina de tocat carne.

Pasta obtinuta se pune intr-un bol , adaugam ceapa taiata marunt, sare, piper si boia dupa gust.

Amestecam bine ingredientele pana obtinem o compozitie omogena.

Pasta de jumari se pune intr-un borcan inchis ermetic si se pastraza la frigider.

Se serveste ca aperitiv , cu paine prajita si muraturi.

Pofta Buna!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Pasta de jumari, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
5.0 (1 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Tartine cu icreTartine cu icre Ingrediente Felii de franzela alba, salata de icre. Decor:   masline fara sambure, ardei in otet- rosu si […]
  • Salata de fasole rosie si porumbSalata de fasole rosie si porumb Ideala alaturi de o friptura la gratar ! Ingrediente -4 portii/ Timp preparare - 20 minute. 200 gr […]
  • Oua umplute cu pateOua umplute cu pate Ingrediente Oua umplute cu pate 6 oua, 100 gr pate de porc, 1 lingura maioneza, 1 varf cutit  boia dulce de […]
  • Pasta de maslinePasta de masline Ingrediente Pasta de masline 300 gr masline negre fara samburi, 3 linguri ulei, 5 catei de usturoi, sare si […]
  • Maioneza de casaMaioneza de casa Maioneza de casa - o reteta simpla , rapida si reusita ! Ingrediente Maioneza de casa / Timp de preparare […]
  • Salata de vinete cu ardei coptSalata de vinete cu ardei copt O reteta de vara , simpla si extrem de gustoasa! Vinete pufoase si ardei copt, o bunatate! Ingrediente-4 […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress