Pandispan cu visine

Ingrediente:

6 oua, 150 gr zahar, 150 gr unt, 1/2 plic praf de copt, 240 gr faina, 200 gr visine fara samburi , 2 plicuri  zahar vanilat, 1 praf de sare, zahar farin pentru decor.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

20 bucati/ tava 30x20cm

4.8/5 - (43 votes)

Albusurile se bat spuma cu zahar.

Omogenizam galbenusurile  cu untul topit , zaharul vanilat si un praf de sare.
Faina se amesteca cu praful de copt.
Amestecam compozitia de albus cu cea de galbenus si amestecam usor.
Adaugam faina si amestecam usor pana la incorporare.
Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Deasupra compozitiei se pun visinele stoarse de suc.
Se coace la 180C/ 25 minute.
Se lasa sa se raceasca complet si apoi  se pudreaza cu zahar farin.

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

1 thoughts on “Pandispan cu visine”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *