Acasa / Retete culinare (pagina 30)

 

Retete culinare

Tochitura ardeleneasca

Ingrediente Tochitura ardeleneasca 600 gr carne de porc (spata) , 4 carnati semiafumati, 2 cepe mari, 5 catei  de usturoi, 150 gr sos de rosii cu ardei, sare, 150 ml apa, piper, patrunjel verde , oua ochiuri. Mod de preparare Tochitura ardeleneasca Taiem carnatii bucatele si ii prajim cca 5 min. In ...

Citeste »

Rosii umplute cu carne

Ingrediente  Rosii umplute cu carne 8  rosii potrivite, 250 gr carne tocata, 1 morcov fiert, 1 ceapa, 1 ardei gogosar verde, 1 ou, sare si piper dupa gust, 4 linguri ulei, marar proaspat, cimbru. Mod de preparare  Rosii umplute cu carne Se spala rosiile, se taie capacele si se scoate miezul cu seminte. ...

Citeste »

Peste cu sos de smantana

Ingrediente  Peste cu sos de smantana 1 kg peste file (merluciu), 100 gr faina , ulei pentru prajit, sare si piper dupa gust. Sos – 300 gr smantana 18%, 100 ml lapte, 1 lingura faina, sare si piper dupa gust, 1 lingurita zeama de lamaie, 1/2  legatura marar. Mod de ...

Citeste »

Prajitura cu nuca si cacao

Ingrediente  Prajitura cu nuca si cacao 6 oua, 6 linguri zahar, 4  linguri ulei, 10  linguri faina, 2 linguri cacao, 1/2 pliculet praf de copt, 2 plicuri zahar vanilat 100 gr nuca, 1 praf de sare Umplutura – 300 gr marmelada din prune. Decor – frisca , ciocolata alba. Mod de preparare  Prajitura cu nuca si cacao ...

Citeste »



Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress